Hae tästä blogista

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Räyhä-Ralfin ensimmäinen suomenkielinen traileri

Wreck-It Ralph eli Räyhä-Ralf nähdään piakkoin valkokankaalla, joten on nyt on hyvä aika tuoda julki filmin suomeksikin dubattu traileri. Ja tässähän tämä onkin:
Ja alla vielä samaan syssyyn Youtube-pätkän kuvaus, joka valoittaa hieman laajemmin elokuvaa:
 Walt Disney Animation Studios ja Emmy®-palkittu ohjaaja Rich Moore (TV-sarjat "Simpsonit" ja "Futurama") vievät elokuvayleisön huikealle matkalle pelihallin videopelien sisälle elokuvassa "Räyhä-Ralf". Pelin pahis Ralf on kyllästynyt siihen, että sen pitää aina jäädä pelin sankarin Fix-It Felixin varjoon. Vuosikymmenien ajan he ovat päivästä toiseen toistaneet samaa vanhaa kuviota, jossa pelin tähti Felix saa aina kaiken kunnian -- mutta nyt Ralf on saanut tarpeekseen pahiksen roolistaan. Hän päättää ottaa asiat omiin valtaviin kouriinsa ja lähtee seikkailulle pelihallin toisiin peleihin halki monien eri videopelisukupolvien todistaakseen, että myös hänessä on sankariainesta.
Matkallaan Ralf tutustuu sitkeään kersantti Sergeant Calhouniin räiskintäpelistä Hero's Duty. Lisäksi kovapintainen karamellityttö Vanellope von Schweetz, joka on kotoisin karkkiteemalla kuorrutetusta ajopelistä "Sugar Rush", joutuu kauhukseen toteamaan, että hänen pelimaailmansa on uhattuna, kun Ralf tulee päästäneeksi irti tuhoisan vihollisen, joka loppujen lopuksi vaarantaa koko pelihallin olemassaolon. Pystyykö Ralf toteuttamaan unelmansa ja nousemaan kaikkien sankariksi? "Räyhä-Ralf" valtaa Suomen valkokankaat 15. helmikuuta 2013, jolloin ja se nähdään 3D-näytöksissä upeassa Disney Digital 3D™ -formaatissa.

Ei kommentteja: